0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

O Terranovi


Naša zaveza naravi in zdravju

Živite bolje, izbirajte previdno.

Naš vrt in naše sestavine

Naš »vrt« imenovan Eklektični inštitut predstavlja 40 hektarjev velika ekološko certificirana kmetija, ki se ukvarja s pridelavo zelišč. Leži v skritem in navdihujočem okolju v ameriški zvezni državi Oregon, obkrožena s pragozdom, kanjonom reke Sandy in veličastno goro Mount Hood v ozadju. Vsak pridelek Eklektičnega inštituta gojijo v okolju brez kemikalij in ga poberejo šele takrat, ko rastline dosežejo najvišjo raven bioaktivnih vsebnosti. Za rastlinske sestavine, ki so nabrane v naravnem okolju, usposobljeni in izkušeni nabiralci Eklektičnega inštituta ročno previdno nabirajo rastline na območjih, ki niso bila nikoli obdelana s pesticidi ali herbicidi. Nabiranje v naravi, ki ga izvaja Eklektični inštitut, je trajnostno in ne ogroža populacije rastlinskih vrst v krhkem ravnovesju ekosistema.

O Terranovi

Terranova ustanovljena leta 2008, je edinstvena britanska znamka prehranskih dopolnil, ki ponuja aktivne oblike hranil najvišje kakovosti in ne vsebuje škodljivih pomožnih snovi, temveč jih nadomešča s patentirano naravno zmesjo polnovrednih ekoloških ali divjerastočih rastlin kompleksa Magnifood. S številnimi priznanji nagrajene izdelke iz naše linije, ki jo zdaj sestavlja že več kot 60 dopolnil proizvajajo v Veliki Britaniji. Vsa prehranska dopolnila Terranova so zasnovana na holističnih principih in so dosežek z dokazi podprte znanosti. Poleg tega pomenijo novo paradigmo v razvoju prehranskih dopolnil.


Filozofija Terranove

Terranovina filozofija združuje popolno prehrano, globinsko zdravljenje in dobro počutje. V naših intenzivnih sinergijskih formulacijah izkazujemo znanstven, obenem pa tudi holističen pristop k razvoju izdelkov. Z izogibanjem dodanih polnil, veziv, pomožnih sredstev ter aditivov izražamo svojo zavezanost in strast do čistosti ter celovitih izdelkov. Vsak Terranovin izdelek je obogaten z lastnim sinergijskim kompleksom rastlin in fitohranil imenovanim Magnifood. Njegove sestavine so kombinirane tako, da okrepijo biokemično okolje v telesu zato da se poveča učinek vitaminov, mineralov in drugih nutrientov. Veliko rastlin, uporabljenih v kompleksu Magnifood, je sveže sušenih in zamrznjenih. Raziskave so pokazale, da metoda svežega sušenja z zamrzovanjem ohrani encime v rastlinah in da je pri ohranjevanju aktivnosti, stabilnosti, topljivosti in izvirne kemije sveže rastline (kakor pri pravkar nabrani rastlini) boljša od preostalih metod sušenja rastlin.


Ustanovitelj Terranove
Stephen Terras MRNT

Terranovo je leta 2008 ustanovil Stephen Terrass MRNT, nekdanji tehnični direktor podjetja Solgar Vitamins UK. Je eden izmed vodilnih evropskih strokovnjakov na področju prehranskih dopolnil, osredotoča pa se na nutracevtiko in botaniko. V 36-letni karieri je imel na tem področju več kot 500 predavanj v 20 državah, pogosto predava na visokih šolah za prehrano in naravno medicino ter je reden gost intervjujev za časopise, revije, radio in televizijo. Stephen je avtor osmih knjig, nagrajene serije avdiokaset in številnih člankov v revijah.

Ne verjemite le na besedo

Prepričajte se o pozitivnih učinkih in celotnem konceptu znanstveno naprednega formuliranja izdelkov Terranova. Na voljo vam je širok nabor izdelkov, zagotovo boste našli primernega zase.

Kreditne kartice

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovne znamke Terranova

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana
  01/292-60-70
  info@terranova-nutrition.si