0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Posebna ponudba

Izbrani izdelki do 50% ceneje!
Posebna ponudba


Naravni betakaroten, kompleks

Oblika vitamina A, ki se začne na črko B.

Povsem naravni betakaroten smo izolirali iz alge Dunaliella salina, saj velja za odličen vir različnih naravnih karotenoidov, dodali pa smo mu tudi superiorni antioksidant alfa lipično kislino (ALA).

Beta karoten je naravni rastlinski pigment – pomislite na korenje, bučke, marelice. V poletnih mesecih pomaga pričarati čudovito lepo, žametno in zdravo zagorelo polt. Za to dobrodošlo čarovnijo, ki jo ustvari beta karoten, ko se naloži v zgornjo plast kože, ga je dobro začeti uživati vsaj štiri, optimalno pa približno sedem tednov prej. 

Preberite več ...
Biotin 300 μg, kompleks

Pika na i vsaki lepotni kuri.

Strokovnjaki pomanjkanje biotina povezujejo s prhljajem, z izpadanjem las, s krhkimi nohti in kožnimi težavami, kot je prekomerno izločanje loja. Biotion prispeva k ohranjanju zdravih las.


Klorela 500 mg, ekološka, liofilizirana

Moč klorofila za vitalnost telesa.

Klorela je bogata s klorofilom in posledično z magnezijem, vsebuje tudi številne večkrat nenasičene maščobne kisline in obliko vitamina B12, zaradi česar je cenjena med vegetarijanci in vegani. Pogosto je sestavni del različnih razstrupljevalnih kur, blagodejno lahko deluje na prebavni trakt in kri.


Spirulina 500 mg, ekološka, liofilizirana

Superhrana z najdaljšim stažem.

Ta vzdržljiva, hranljiva, nizkokalorična modrozelena mikroalga vsebuje vse esencialne aminokisline, zato jo priporočamo ob veganskem ali vegetarijanskem načinu prehranjevanja. Kot zakladnica antioksidantov – predvsem karotenoidov in fikocianinov ter mikrohranil, kot so folat, niacin, minerali, železo, kalcij, magnezij in mangan – je priporočljiva tudi ob povečanem oksidativnem stresu, ki je posledica vplivov iz okolja in načina življenja.

Spirulina in klorela, ekološki, liofilizirani

Združena moč superalg.

Hiter življenjski slog ali pa neustrezno načrtovana veganska ali vegetarijanska prehrana lahko povzročita prenizek vnos ključnih mikro- in makrohranil. Prehransko dopolnilo Spirulina in klorela vsebuje ustrezno mešanico liofiliziranih izjemno hranljivih alg spiruline in klorele, ki na povsem naraven način izvrstno dopolnjujeta potrebe predvsem po vseh esencialnih aminokislinah oziroma beljakovinah, vitaminu B12 in drugih vitaminih skupine B, železu in drugih mikrohranilih ali antioksidantih. 

Preberi več ...

Alfa lipoična kislina, kompleks

Odstranite, kar v telo ne sodi

Alfa lipoična kislina je močan antioksidant, ki sicer nastaja tudi v telesu. Kot prehransko dopolnilo se uporablja za zaščito celic pred škodljivimi učinki oksidativnega stresa, ki smo mu izpostavljeni zaradi nezdravega življenjskega sloga (hrana bogata s sladkorji, psihološki stres, kajenje, alkohol, večje fizične obremenitve) in okolja (okoljski toksini). Raziskave namreč dokazujejo, da že štiritedensko dodajanje alfa lipoične kisline pomembno zniža biomarkerje oksidativnega stresa. Sodeluje tudi pri procesih razstrupljanja težkih kovin v jetrih in ugodno vpliva na nevrološko funkcijo. Zmanjšuje celične učinke staranja, zato je priporočljiva tudi v številnih postopkih boja proti staranju.


*Izdelki so znižani zaradi kratkih rokov uporabe. 


Nazaj na seznam

Kreditne kartice

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovne znamke Terranova

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana
  01/292-60-70
  info@terranova-nutrition.si