0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Dobrodošli

Dragi ljubitelji Terranove, končno smo jo dočakali, našo novo spletno trgovino!
Dobrodošli

V prvi vrsti si želimo dobro uporabniško izkušnjo. Rednim strankam omogoča hiter in pregleden nakup. Tisti, ki bi se radi bolj poglobili v filozofijo Terranove in jo globlje spoznali, boste skozi različne opise izvedeli zakaj so prehranska dopolnila Terranova posebna, nadstandardna in vedno v sozvočju z naravo.

Kadar ne veste, kaj izbrati zase ali za svoje ljubljene, ohranjamo tudi priljubljen “Posvet z Marjetko”. Radovedni med vami se lahko izgubite v številnih drugih vsebinah, ki so pri srcu Terranovi, uživate v odličnih intervjujih z zanimivimi posamezniki, ki mislijo ali ustvarjajo presežno, poiščete nasvet za vrtnarjenje, ali pa v bralnem kotičku, ki nastaja v sodelovanju z Mladinsko knjigo, najdete idejo za čtivo na temo kakovosti življenja.

Časi so zahtevni. Pomembno se nam zdi, da smo dobrodelni in solidarni. Zato od vsakega spletnega nakupa v naši novi spletni trgovini, namenjamo 1 EUR Društvu za humanitarno dejavnost Humanitarček in njihovemu odličnemu #projektu Vida, ki nudi dostojanstveno pomoč starostnikom v stiski.

Želimo si, da bi naša nova spletna trgovina postala stičišče enako mislečih in enako čutečih.

Spletna trgovina TerranovaNazaj na seznam

Kreditne kartice

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovne znamke Terranova

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana
  01/292-60-70
  info@terranova-nutrition.si